Projektil

Snutkoll.se – Polisen: mellan rättigheter och skyldigheter

| Inga kommentarer

Snutkoll.se är en hemsida med rättighetsinformation som riktar sig främst till ungdomar/unga vuxna, men även till andra intresserade som har med polismyndigheten att göra. Bakom projektet ligger föreningen kollektiv säkerhet som arbetar med att stärka demokratiskt inflytande över säkerhetsdiskursen.

Målet med projektet snutkoll.se är att sprida kunskap om mänskliga rättigheter och polismyndigheten. Vad får polisen göra vid en husrannsakan? Har en polis rätt att begära att du visar ID om du inte är misstänk för brott? Vart vänder jag mig om jag anser att mina rättigheter har blivit kränkta?

Föreläsningen startar kl. 19 den 3 maj, men caféet håller öppet redan från 18. Fika och böcker finns till salu. Gott om veganska alternativ.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.