Projektil

Föredrag: Vad är egentligen fascism?

| Inga kommentarer

Vad är egentligen fascism?

Ordet fascism används ofta av politiker och journalister idag, men vad betyder det egentligen? Vi pratar ofta om vad fascisterna i Tyskland och Italien gjorde, men inte så mycket om hur de tänkte och vad de drömde om. Vad utmärker den fascistiska ideologin? Ett intressant (och tyvärr extremt angeläget) ämne att utreda.

Den 14:e september kommer Kalle Johansson till Projektil för att prata om sin seriebok ’Vad är egentligen fascism?’ som givetvis finns till salu i caféet. Kalle Johansson är serietecknare och grafisk formgivare med utbildning från Konstfack i Stockholm. Han är framför allt inriktad mot dokumentära tecknade serier.

Föredraget börjar kl. 19, men caféet öppnar med bok- och fikaförsäljning redan 17:15, och vi har ett stort antal nyintagna titlar i sortimentet.

Arrangemanget sker i samarbete med ABF.

Facebook-event finns!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.