Projektil

Studiecirkel i Kapitalet (första bandet)

| Inga kommentarer

Har du alltid undrat vad boken så många andra böcker refererar till handlar om? Eller vill du repetera lite nu när det var så länge sen sist du läste den? Eller har du länge tänkt läsa den men inte haft lust att ta itu med den på egen hand? Nu är det i alla fall dags att sätta igång!

Jag tänkte att vi har den första träffen 17.30 den 9:e mars. Då kan vi också diskutera hur planen för kommande träffar ser ut. I google-dokumentet nedan så har jag gjort en väldigt preliminär plan utifrån schemat för 2012 års studiecirkel av Kapitalet som jag fått titta på. Den går absolut att anpassa. Om något ser jättekonstigt ut så säg till. Jag är ovan att göra google-dokument.

Info, schema, länkar till boken digitalt, samt videoföreläsningar:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12UG7WkXSefKGAIl3_e4c54H6BSq_OzO_eYxav7zFWVg/edit?usp=sharing

Behöver du ett pappersexemplar av boken och vill få den genom Projektil så tar vi 200:- för våra exemplar. Kan vara värt att säga till om du vill reservera så att vi hinner beställa om det behövs.

Om du är intresserad av att delta bör du vara med vid någon av de tre första träffarna för att din närvaro ska ge ersättning till ABF, vilket är viktigt för att de ska vilja ha Projektil där.

Med kamratliga hälsningar
Oskar Blomberg (cirkelledare)

(Facebook-event finns!)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.