Projektil

Östeuropa i rörelse – presentation av senaste numret av Brand

| Inga kommentarer

I december kom tidningen Brand ut med numret Östeuropa i rörelse och i januari startar vi på Projektil året med att bjuda in redaktionen för Brand att göra en superintressant introduktion till detta nummer och tema. Välkommen att starta ditt nya år med massa intressanta föreläsningar och presentationer du med!

Nya numret ”Östeuropa i rörelse” rymmer berättelser som annars hamnar i skymundan när historien om Östeuropa ska skrivas. Vi får bekanta oss med: informell organisering under radarn, vräkta pensionärer som ägnar sig åt direkt aktion, husockupationer, massdemonstrationer mot stadsutveckling för de rika, en nyskapande syndikalistisk fackföreningsrörelse, kvinnokamp, dans som ett queert vapen och mycket, mycket mer.

Redaktionen för numret som kommer på presentationen är Dominika V. Polanska, Maral Shafeie och Scott Springfieldt.

Projektil öppnar som vanligt redan 17.15. Föredraget börjar kl. 19.00, men kom gärna innan och fika eller köp en bra bok.

Arrangemanget sker i samarbete med ABF. Fritt inträde.

Det finns ett Facebook-event.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.