Projektil

Medlemsmöte med intro för nyfikna

| Inga kommentarer

På söndag 29 november kl 14 är det medlemsmöte igen!

Vi är som vanligt i Projektils lokaler, dvs ABF:s lokaler på S:t Persg. 22, i rummet längst in.

Mötet är ett perfekt tillfälle för dig som vill börja engagera dig i föreningen eller är intresserad av att höra lite om vad du kan göra som medlem. Om du till exempel vill sitta i kassan och hålla öppet någon gång, påverka utbudet eller vara med och bestämma och organisera arbetet.

För den som vill arrangera en föreläsning eller annat arrangemang, t.ex. bokcirkel, filmvisning, stickcafé eller dylikt behöver en inte vara i övrigt engagerad i föreningen. Det går att prata med arrangemangsansvarig, för nuvaranda Viktor Mauritz. Vi tycker det är jätteroligt om du vill arrangera något här som privatperson eller som ett samarbete med din förening och skissar gärna på formerna för sådana samarbeten!

Välkomna!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.