Projektil

Projektil fyller 1 år!

| Inga kommentarer

Idag var det exakt 1 år sedan vi öppnade det första bokcaféet på Kungsgatan. Föreningen hade redan funits ett bra tag, men vi väljer ändå att se 9:e april som vår officiella födelsedag. Tack till alla som arrangerat saker hos oss, fikat, ätit, köpt böcker, skänkt böcker, skänkt möbler, donerat pengar, spridit ordet, bakat, lagat mat, haft utställning, föreläst, hållt öppet, visat film, tittat på film, läst poesi, målat banderoller eller haft möte. Vi hoppas vi kan finnas i många år till!

Önskelista

Det här önskar vi oss allra mest på vår 1-årsdag:

1. Fler medlemmar – Ju fler vi är desto mer kan vi göra. Som medlem kan du jobba i caféet, engagera dig i någon arbetsgrupp och får vara med och bestämma över allt som händer i föreningen.

2. Använd lokalen – Projektil är tänkt som ett verktyg en plats att utnyttja för progressiva rörelser och kulturarrangörer i Uppsala. Arrangera gärna något hos oss med din organisation eller med dina kompisar.

3. Projektils vänner – Autogirodonationerna betyder jättemycket för vår ekonomi. Att gå med i Projektils vänner innebär alltså att donera 100 kr/månad via autogiro. Som tack får du en exklusiv t-shirt och gratis kaffe på alla våra föreläsningar.

Hör av dig via mail på info@bokcafeprojektil.se !

Fira med oss ikväll 18 – 20:

Kom och fira! Den 9 april 2012 slog dörrarna upp till Projektils första egna lokal och nu närmar vi oss ettårsdagen! Visserligen i nya lokaler men med minst lika mycket drömmar om vad vi tillsammans kan skapa på och med Bokcafé Projektil!

Men det är inte bara tid för att fira och äta tårta! Vi vill också bjuda in alla som på ett eller annat sätt är nyfikna att engagera sig i föreningen eller anordna saker i lokalen. Vi kommer berätta om oss själva, presentera de grupper som är ansvariga för olika delar i föreningen och förhoppningsvis underlätta för dig som vill utnyttja vår härliga lokal till viktiga och roliga saker!

Hoppas vi ses där!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.