Projektil

Det händer på Projektil v. 17

| Inga kommentarer

Tisdag 24/4 kl 19: Föredrag om kriminalpolitik

Varför ser kriminalpolitiken ut som den gör? Är de saker som tas för självklara i den politiska debatten så självklara egentligen? Bokcafé Projektil bjuder in till en föreläsning om kriminalpolitik – och i synnerhet fängelsesystemet – utifrån ett maktkritiskt perspektiv. Föreläser gör Magnus Hörnqvist, docent i kriminologi vid Stockholms universitet och aktuell med boken “En annan Foucault”. Facebookevent

Onsdag 25/4 kl 19: Skönlitterär skrivarstuga

Vi fortsätter skriva tillsammans i vår skönlitterära skrivarstuga, på Bokcafé Projektil. Den här gången tänkte vi göra lite övningar kring gestaltande. Beskriva saker som om vi vore rymdvarelser, kräkas adjektiv, svälja adjektiv, skriva kroki… med mera! Facebookevent

Torsdag 26/4 kl 19: Poesikväll

En kväll i omformuleringens tecken! På torsdag den 26/4 har vi premiär för poesicafé på Projektil. Facebookevent

Fredag 27/4 kl 19: Improvisationsteater

Improvisationsteater är en teaterform som uppkommer utan planering mellan deltagarna. Detta medför att det inte går att förbereda sig, vilket gör den oförutsägbar, och kravlös när det kommer till förkunskaper. Det finns inget rätt eller fel sätt att göra impro, inte heller något bra eller dåligt sätt. Det viktiga är att släppa alla tankar om hur man tror att scenen ska spelas, och reagera på det som dina medspelare uttrycker i ord, röst och rörelse. Facebookevent

Lördag 28/4 kl ??: Filmlördag!

Mer info kommer.


Som vanligt har vi utöver detta öppet tisdag till fredag klockan 15-19 och säljer fika, mat och böcker. Välkommen!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.