Projektil

Sommarskola 2013

UtomhusseminariumDen 12-17 juli arrangerar Bokcafé Projektil en sommarskola för unga vänsteraktivister! Lär dig allt om både vänsterpolitisk teori och praktik.

Är du 15-19 år gammal och vänsterpolitiskt engagerad? Vill du träffa andra unga vänsteraktivister och utveckla dig själv och ditt engagemang? Då är Projektils sommarskola något för dig! Under sex dagar får du lära dig allt från feministisk teori till hur en pratar med media och varför det är så bra med citron när en ska demonstrera utomlands. Självklart kommer det också finnas gott om tid att lära känna varandra och bada, grilla och annat som hör sommaren till!

Vi kommer att hålla till i Uppsala på olika lokaler, bland annat Bokcafé Projektil. Vi har ej möjlighet att ordna logi till alla så det får en lösa på egen hand – hör av dig om det inte går så ser vi vad vi kan göra. Vi äter tre mål om dagen tillsammans, och det ingår i deltagaravgiften.

Deltagaravgiften är 500 kr. Intresseanmälan sker till sommar@bokcafeprojektil.se senast den 31 maj. Berätta vad du heter, hur vi når dig, var du kommer ifrån, hur gammal du är, och vad du har för tidigare erfarenheter och kunskap. Observera att efter sista anmälningsdag är anmälan bindande, samt att antalet platser är begränsat och att anmälan därför inte garanterar plats på kursen.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.