Projektil

Engagera dig

Projektil drivs helt av ideella krafter och det finns många sätt du kan hjälpa till på. Här är några:

Bli medlem

Vill du bli aktiv i föreningen? Vi behöver alltid bli fler för att kunna göra mer. Ett passivt medlemskap som stöd går också bra.

Ett medlemskap i föreningen kostar 100 kr per år. För att bli medlem, skicka ditt namn, telefonnummer och några meningar om dig själv till info@bokcafeprojektil.se så hör vi av oss om när nästa medlemsmöte är. Medlemsavgiften kan sättas in på plusgiro 58 84 97-8 (märk betalningen med ditt namn). Det går givetvis även bra att lösa medlemskap på bokcaféet under våra öppettider.

Inom föreningen har vi medlemsmöten regelbundet. Mellan möten har vi diskussioner i en intern Facebook-grupp. Vi har också en intern wiki för att spara protokoll och annat.

Arrangera saker

Arrangera en föreläsning, filmvisning, vernissage, konsert, poesikväll, debatt, offentligt möte eller något annat! Antingen som privatperson, kompisgäng eller med en organisation. Hör av dig så hjälper vi till och berättar vilka regler som gäller.

Donera pengar

Våra ekonomiska marginaler är små och varje bidrag är välkommet. Stora som små donationer sätts in på plusgiro 58 84 97-8 eller bankgiro 851-1370.

Vill du stödja oss regelbundet kan du anmäla dig till att donera en valfri summa månadsvis via autogiro. Maila namn och postadress till ekonomi@bokcafeprojektil.se så skickar vi formulär och svarskuvert, eller skriv ut blanketten själv och lämna/posta till oss. Donerar du minst 100 kr i månaden blir du en av Projektils Vänner, vilket innebär att du får en t-shirt och dessutom bjuds på kaffe eller te i samband med alla våra arrangemang!

Sprid ordet

Tipsa dina kompisar om oss, skriv om oss på sociala medier, prata om oss i TV. Alla sätt som sprider budskapet om att vi existerar uppskattas!