Projektil

Herman Geijer: Överlev katastrofen

| Inga kommentarer

Zombieöverlevnadsexperten Herman Geijer kommer till Projektil! Herman Geijer pratar om katastrofer, zombier, människors beteende och hur solidaritet är det som kan göra skillnaden vid någon typ av katastrof.

Tro det eller ej, men med utgångspunkt i en zombiekatastrof kan vi lära oss mycket om krisberedskap. Geijer har sedan 2011 hållit studiecirklar, föreläst och skrivit om zombier, katastrofer, krisbeteenden och överlevnad. Han var dessutom 2015 års förmodligen bästa sommarvärd i P1.

Föreläsningen börjar klockan 19:00 den 26 april 2018, men kaféet öppnar redan klockan 18:00 för den som vill ha veganskt fika, botanisera bland våra böcker eller bara umgås lite. Geijer är för övrigt aktuell med boken ”Överlev katastrofen”, som kommer att finnas till försäljning i samband med föreläsningen.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.