Projektil

Nyfiken på Projektil? Engagera dig!

| Inga kommentarer

Torsdagen den 14:e september bjuder vi in alla nyfikna till att lära sig mer om vad det är vi medlemmar i föreningen egentligen håller på med, och vad man som ny medlem kan engagera sig i och påverka. Kanske har du precis hört talas om oss för första gången, eller så är du kanske besökare sedan länge men som ännu inte tagit klivet och blivit medlem. Oavsett vilket är du varmt välkommen!

Eftersom vi är en ideell förening behöver vi alltid fler medlemmar som hjälper till med caféet. Funderar du på om Projektil kanske är en förening för dig är detta dagen du borde dyka upp! Saker vi medlemmar i nuläget gör är bl.a. att baka, planera föreläsningar och bokinköp, bemanna caféet när vi har föreläsningar, anordna studiecirklar och massa annat. Vi tar förstås väldigt gärna emot förslag på vad vi mer skulle kunna göra i föreningen. Möjligheterna är i princip oändliga!

Det kommer finnas fika och massa nya böcker till försäljning. Flera av oss som redan är medlemmar kommer också finnas på plats och vi berättar gärna mer om vad vi gör, våra tankar om Projektil osv. Vi pratar gärna på tu man hand över en kopp kaffe, eller håller smågruppsdiskussioner, beroende på hur många vi blir.

Kl. 19 blir det dessutom föreläsning med serietecknaren Kalle Johansson utifrån hans bok ’Vad är egentligen fascism?’, så häng gärna kvar i caféet även då. Se separat event.

Vi ses!

(Facebook-event finns.)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.