Projektil

Samtal med Klara Wiksten om serieboken Hjärnan darrar

| Inga kommentarer

hjarnan-darrarFörfattaren och serietecknaren Klara Wiksten besöker den 27 oktober Projektil för att i ett samtalsform prata om sitt serietecknande och sin bok ”Hjärnan Darrar” som i våras utkom på Syster förlag. Boken finns till försäljning hos oss!

Förlagsinfo om boken:

KANSKE ÄR DET ENDA sunda sättet att reagera på alla orimliga krav i en sjuk värld att vara besvärlig? Att skrika ut sin sorg på tunnelbaneperrongen, gå barfota mitt i vintern, sätta sig på en parkbänk och supa, fylla fickorna med magiska stenar eller komma försent till arbetsträningen för att man varit uppe hela natten och kollat på porrfilm och spelat gameboy?

I NITTON HYLLNINGSPORTRÄTT skildrar Klara Wiksten människor som på ett eller annat sätt går utanför samhällets regler och ramar, för att ge plats åt deras historier. Hjärnan darrar utspelar sig till stor del på olika institutioner för arbetslösa, platser hon själv har många års erfarenhet från.

Samtalet börjar klockan 19.00, men cafét öppnar redan klockan 17.15 med försäljning av böcker och fika. Arrangemanget sker i samarbete med ABF. Fritt inträde.

Sprid gärna vårt Facebook-event.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.