Projektil

Nyfiken på Projektil? – Engagera dig!

| Inga kommentarer

nyfiken på projektil

Torsdagen den 8:e september bjuder vi in alla nyfikna till att lära sig mer om vad det är vi medlemmar i föreningen egentligen håller på med, och vad man som ny medlem kan engagera sig i och påverka. Kanske har du precis hört talas om oss för första gången, eller så är du kanske besökare sedan länge men som ännu inte tagit klivet och blivit medlem. Oavsett vilket är du varmt välkommen!

Eftersom vi är en ideell förening behöver vi alltid fler medlemmar som hjälper till med caféet. Funderar du på om Projektil kanske är en förening för dig är detta dagen du borde dyka upp! Saker vi medlemmar i nuläget gör är bl.a. att baka, hålla caféet öppet, planera föreläsningar och bokinköp, studiecirklar och massa annat. Vi tar förstås väldigt gärna emot förslag på vad vi mer skulle kunna göra i föreningen. Möjligheterna är i princip oändliga!

Flera av oss som redan är medlemmar kommer finnas på plats och berättar gärna mer om vad vi gör, våra tankar om Projektil osv. Vi pratar gärna över en kopp kaffe och håller eventuellt en presentation, beroende på hur många som kommer. Presentationen hålls då kl. 19. Öppettiderna är som vanligt 17:15-20:00.

Vi ses! Anslut dig gärna till Facebook-eventet.

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.