Projektil

Projektil flyttar ut igen

| Inga kommentarer

Vi kommer tyvärr inte att kunna vara kvar i den nuvarande lokalen. Den största anledningen till det är att lokalen behöver vara tillgänglig för att godkännas som något annat än kontorsverksamhet. Det skulle kräva ombyggnationer till en kostnad av summor vi aldrig skulle ha råd med. Vi har vetat om problemet länge och under tiden vi har varit här har vi undersökt alla möjligheter att lösa det, men till slut har vi kommit fram till att vi måste flytta ut.

Efter flytten kommer vi att i lugn och ro utvärdera tiden som gått, se vad som kan förbättras och förhoppningsvis öppna något nytt så småningom. Även om det är tungt att behöva flytta ger vi inte upp, vi är mer övertygade än någonsin om att Uppsala behöver en plats likt Bokcafé Projektil. Vill du passa på att engagera dig i och med en framtida nystart? Maila info@bokcafeprojektil.se så ser vi till att informera om när våra möten är.

Sista öppetdagen blir lördagen den 15 juni kl. 12 -18
Den dagen blir det också rea: 50% rabatt på alla böcker, all merchandise och all läsk.
Passa på att ta farväl av de fina lokalerna!

Vi vill även passa på att igen tacka alla som besökt oss, arrangerat saker, skänkt pengar och stöttat oss på olika sätt.

Kampen fortsätter!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.