Projektil

8 mars-vecka på Bokcafé Projektil

| Inga kommentarer

The Feminists are taking over Livet i det här samhället är – i bästa fall – skittråkigt, och ingen aspekt av det är överhuvudtaget relevant för kvinnor [och transpersoner]. För civiliserade, ansvarstagande, spänningssökande kvinnor återstår bara att störta regeringen, eliminera det ekonomiska systemet, införa total automatisering och…

… att peppa inför Projektils fullspäckade 8 mars-vecka! Med bara en månad kvar är planeringen är i full gång-det kommer bli vårens fetaste feministhändelse med föreläsningar, workshops, teater, livemusik, poesi, pyssel, film, godis och andra festligheter.

Självaste 8 mars kommer hela Projektil vara kvinno- och transseparatistiskt. Det kommer finnas en öppen scen där alla som vill får uppträda, om du vet redan nu att du vill vara med och på ett eller annat vis uppträda, eller undrar något, hör av dig till info@bokcafeprojektil.se.
Det kommer bli fantastiskt!

(Schema för veckan kommer upp här på webbsidan och på Facebook-eventet inom kort. Håll utkik!)

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.