Projektil

Vi förlorar vår lokal

| 1 kommentar

Bostadsmarknaden är osäker även för bokcaféer. Vi fick nyligen reda på att vår hyresvärd gått i konkurs och tyvärr har vi nu dessutom fått veta att vi inte får omvandla vårt andrahandskontrakt till ett förstahandskontrakt med den egentliga fastighetsägaren. Efter nästan ett halvår på Kungsgatan 45:s innergård har vi öppet som vanligt den här veckan och sedan avsked i och med vårt arrangemang på Kulturnatten, Kulturmarxismnatten. Vi tackar för en fin tid!

Höstens planerade föreläsningar och arrangemang kommer vi försöka hitta andra, tillfälliga, lokaler till i möjligaste mån. Samtidigt börjar vi såklart jakten på en ny lokal. Om du har några frågor kring detta, eller om du har tips eller vill hjälpa till med arbetet, hör av dig till oss på info@bokcafeprojektil.se.

En kommentar

  1. Pingback: Uppsalas bokcafé mot nya lokaler « PEPPRAT RÖDGRÖNT

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.