Projektil

Det händer på Projektil v. 21

| Inga kommentarer

Tisdag 22/5 kl 19.00: Föreläsning – Postkolonial feminism

Paulina de los Reyes, professor i ekonomisk historia och en av de som introducerade strömningen i Sverige, föreläser om postkolonial feminism på Projektil den 22 maj i ett föredrag vi är mycket glada att få arrangera. Facebookevent

Onsdag 22/5 kl 19.45: Filmvisning – Lemonade Joe

Klassisk “red western” från Tjeckien. Facebookevent

Torsdag 24/5 kl 19.00: Föreläsning – Zombiens ABC

Zombies är överallt omkring oss – i seriealbum, på film, på jobbet. Men vad har zombien representerat genom tiderna och varför är den så populär idag? Torsdag den 24 maj bjuder Bokcafé Projektil in till en föreläsning om zombiens utveckling från Haiti till den moderna zombien. Föreläser gör Herman Geijer, enligt MTV “Sveriges främsta zombieexpert”, som skriver om zombies på nejtackzombies.wordpress.com. Facebookevent

Fredag 25/5 kl 19.00: Skönlitterär skrivarstuga

Fredagen den 25/5, klockan 19:00, fortsätter vi skriva tillsammans i vår skönlitterära skrivarstuga, på Bokcafé Projektil. Eftersom att träffarna är upplagda fristående från varandra, behövs ingen tidigare närvaro för att vara med. Ta chansen att formulera dig på ett lite annorlunda sätt, en fredagskväll! Facebookevent

Lördag 26/5 kl 11.00: Brunchbuffé!

Brunchbuffé på bokcafé Projektil: den perfekta lyxen att unna sig en lönelördag. Vi erbjuder en storslagen buffé för det ytterst rimliga priset av 60 kronor (cash is king)! Till exempel kommer det finnas scones, smörgåstårta, smoothies, seitan, yoghurt, fruktsallad, våfflor, kakor samt smörgåsar med en mängd pålägg för köttätaren såväl som veganen. Facebookevent


Som vanligt har vi utöver arrangemangen öppet tisdag till fredag, 15-19 och säljer böcker, mat och fika. Samtliga arrangemang sker i samarbete med Arbetarnas Bildningsförbund. Välkommen!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.